Mikä on edustajalive.fi?

Edustajalive on kolmen opettajataustaisen kansanedustajan livevideolähetys eduskunnasta. Sivusto tarjoaa materiaalia opettajille etäopetukseen tuoden kansanedustajan työtä entistä lähemmäksi koteja.

Jokaisessa lähetyksessä on oma teemansa. Lähetykseen liittyy erilaisia kotitehtäviä, joista opettaja voi valita ja muokata oppilailleen sopivia. Ohjelma sopii monenikäisille koululaisille ja kaikille kansalaisille.

Pasi Kivisaari

Pasi on kansanedustaja Seinäjoelta Vaasan vaalipiiristä. Hän toimii sivistys- ja tulevaisuusvaliokunnan jäsenenä. Hän on myös Valtion liikuntaneuvoston varapuheenjohtaja. Pasi toimi ennen kansanedustajan työtä alakoulun rehtorina ja sitä ennen luokanopettajana. Hän harrastaa kuntoilua ja rentoutuu hyvän kirjallisuuden parissa.

https://www.pasikivisaari.fi/

Mikko Kinnunen

Mikko on kansanedustaja Reisjärveltä Oulun vaalipiiristä. Hän toimii sivistys- ja perustuslakivaliokunnan jäsenenä ja tulevaisuusvaliokunnan varajäsenenä. Hän on myös Pohjoismaiden neuvoston jäsen. Mikko toimi ennen eduskuntatyötä kansanopiston rehtorina ja erityisopettajana. Hän on toiminut myös uskonnon ja psykologian opettajana. Hän harrastaa kirjoittamista, puutarhanhoitoa ja kuntoilua. 

https://www.mikkokinnunen.fi

Jouni Ovaska

Jouni on kansanedustaja Tampereelta Pirkanmaan vaalipiiristä. Hän toimii EU- ja ulkopolitiikan parissa suuressa valiokunnassa sekä ulkoasiainvaliokunnassa. Lisäksi hän on lakivaliokunnan jäsen ja sivistysvaliokunnan varajäsen. Ennen kansanedustajuutta luokanopettaja Jouni opetti Tampereen yliopiston normaalikoulussa. Hän harrastaa matkailua ja kuntosalia.

http://ovaskajouni.fi/